Over Fleur van der Minne

Een onderzoeker van onze binnenwereld en hoe deze realiteit werkt ben ik altijd geweest. Ik heb veel mogen ervaren en voelen, van bliss tot dood willen zijn, van diepe eenzaamheid tot eenheidservaringen. Gedurende mijn carrière en persoonlijke processen ben ik me ervan bewust geworden dat de buitenwereld een projectie is van onze binnenwereld. Ik realizeerde me, dat wij als collectief de wereld alleen kunnen veranderen als we inzicht krijgen op hoe dit werkt. Daarom ligt mijn focus nu alleen op het stimuleren van persoonlijke bewustwording bij mezelf en anderen, omdat het hiermee simpelweg begint. Als we dit gaan inzien en gaan leven vanuit de afstemming met ons ware Zelf, alleen dan kunnen we keuzes gaan maken die dienstbaar zijn aan het collectief. Dan kan er een mondiale verandering plaatsvinden van een orde die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. 

Met plezier ben ik onderdeel van het Emotie Expertise Centrum van Vera Helleman omdat het ook deze visie uitdraagt. En sinds 2021 ben ik leercoach voor de nieuwe coaches van het Emotie Expertise Centrum.

Als je mij inhuurt als coach,

zal ik je ontmoeten waar je bent en is niets mij vreemd. Ik zal je zeker niet vertellen wat je moet doen, en we gaan er zeker voor zorgen dat je op geen enkele manier afhankelijk van mij wordt. Want alles wat je nodig hebt hoef je niet van mij te horen. Je gaat het van jezélf horen. Je wordt zelfredzaam op je eigen pad van geluk en daar help ik je graag bij.